lördag 6 februari 2010

Vilken helg...

Turen till Blekinge var kort men god. Efter att ha spenderat en natt där i vaket tillstånd, med en gallskrikande Wille-kille slingrandes i armarna, tog vi beslutet att återvända hem...(vi misstänkte att hans förkylning resulterat i öroninflammation...)
Sagt och gjort, för strax efter lunch i fredags var vi åter i Svedala.

Lite bilder från Blekinge (det lilla vi hann med)

Väl på plats och Zacharias hjälper Jessie med barnstolen..Medan älsklingen fixade brasan, plockade jag fram lite kvällsfika.Wille fick sitta i vasken för att inte bränna sig på den varma kaminen.

Mmmm, macka med sylt!


Efter fikan var det dags för stora killen att hoppa i säng...
Wille, som sovit hela vägen upp, var dessvärre inte lika trött..Zacharias och "mimmi" skottar bort all snö!Påväg till stranden!Underbara natur! Är det konstigt man kopplar av när man kommer hit!?Två av mina älskade tre!

Vårdcentralens tider var slut sedan långt tillbaka, och chansen att få komma till genom deras "standby-kö" var nästintill obefintligt så sent på dagen, så det återstående altenativet var att köra ner till jourcentralen i Trelleborg.
Med lite tajming och en hel del tur lyckades jag komma först fram när dem öppnade sin telefontid. En timme senare hade jag hunnit vara där, fått Wille undersökt och dessutom ett positivt provsvar med oss hem- det kallar jag sjukvård! Kanon!
Väl hemma hade älskling packat upp alla våra grejer igen och även fixat lite kvällsmat - skönt!
Lite sorgligt var det dock, vi som längtat så att äntligen får komma bort en helg tillsammans, men vissa saker rår man tyvärr inte över, och barnens hälsa går såklart före allt!

Fredagskvällen ägnade vi åt att dricka vin och "snacka skit" med Alexandra och Hanna - Alltid lika trevligt!
Konstigt nog kommer vi dock alltid in och pratar snusk..wonder why!? ;)

Natten till lördag lyste sömnen återigen med sin frånvaro, tror jag blundade max en timme sammanlagt.. Wille var nämligen lika orolig som föregående natt och förutom förkylningen visade det sig att han även hade två framtänder på väg ut, stackare!
Dessutom hade vi på läkarens anvisning provat ge honom mjölk vid ett flertal tillfälle tidigare i veckan, vilket resulterade i magont och utslag över hela kroppen - allt på en gång!
Nu är hans allergi i alla fall bekräftad och vi slipper utsätta honom för mer lidande som tur är!
Älsklingen var så snäll och gick ut med båda killarna hela förmiddagen, så jag fick en chans att ta igen förlorad sömn, och när jag vaknade strax efter lunch möttes jag av en återigen pigg och glad William, febern var borta och "gnällandet" med den!
På kvällen var vi på kalas hemma hos min moster med familj. Hon hade fyllt 45 och mina yngsta kusin 17 - god mat och gott sällskap!

Lite bilder från födelsedagsfesten..:Morfar Johan.Mormor Mia.Jessica och Zache bygger bilbana..Såhär glad var jag över att Wille var på bättringsvägen! ;)Nu väntar en ny vecka med nya möjligheter och imorgon ska jag och Jessica gå på fitnessboxning tillsammans för första gången! Det ska bli superkul att äntligen få träna ihop, och jag hoppas det går bra med Anne (min kusin) som barnvakt, för då blir det inte den sista! - Känd och smal!

1 kommentar:

Lisbeth sa...

Visst är det avkoppling?? Vi får göra ett nytt försök snart....