måndag 1 februari 2010

Härliga måndag!

Vaknade imorse med en lustfylld, härligt känsla i hela kroppen. Ni vet en sådan där känsla man kan ha en tidig sommarmorgon då man blir väckt av att solen hittat in mellan persiennerna, fåglarna kvittrar i högan sky och frukosten väntar på att bli uppäten - Utomhus!! En sådan känsla fyller mig idag, en "fy-bubblan-vad-jag-älskar-livet-känsla"!!
Ny vecka igen och denna vecka även nya äventyr...På onsdag bär det av upp till Blekinge, för en weekend fylld av mus och bus...-Mys menade jag förstås :D!! ;)

Idag bjuder dagen b.la. på Bvc besök med Zacharias (2½ års kontroll) och sedan kanske en tur till pulkabacken..!? Får se vad barnen känner och vill...annars blir det väl till att fortsätta med den blå-prickiga väggen i killarnas rum...har bara 11 prickar kvar efter 2 avklarade - uuh aah! :/

Inför kvällen hade jag satt vinet på kylning, bjudit in mina närmsta tjejkompisar och hoppats på en helmysig afton framför Gaygalan på TV....Men schi fick jag!
Satt nämligen och bläddrade i Tv-tablån och då jag inte kunde hitta programmet i listorna gick jag in på nätet för att luska vidare...Till min stora besvikelse visade det sig att de slutat sända galan på Tv...Attans bofink!
Men men, What to do, what to do!?
Kan kanske passa på att tukta mitt hår istället, det behövs verkligen!

Ha en underbar dag - för det ska jag! ;)

Kram

3 kommentarer:

Unknown sa...

Kul att ni ska till Blekinge;) var i Blekinge? kram

Emelie sa...

Upp till Pukavik, min pappa har stuga där! ;)
Om jag inte är helt fel ute bor du där uppe någonstans nu!? Grattis förresten till den lille, hur gammal är han nu!?
Kram

Unknown sa...

Ja jag bor i åryd, det är typ 2,5 mil ifrån Pukavik. ;) tack så mycket, han är 6mån. Tiden går så himla fort. Kram kram