tisdag 9 februari 2010

Sommarplaner!

Mitt i all irritation satt jag och tänkte på så mycket roligt vi ska hinna med till sommaren - ååh vad jag längtar!!
Över min födelsedag (12/5) tänkte vi ta ett par dagar i huvudstaden...-bara mysa, äta hotellfrukost, se staden och förhoppningsvis kunna shoppa litegrann.
Har ju satt mig för att inte inhandla någonting nytt till mig själv fören jag nått min målvikt...8 kg kvar minsann! Känd & smal!
Midsommarafton är tänkt att firas här hemma med sill, ägg, snaps, partytält, musik och dans kring stången. Detta omgiven av de närmsta, bästa vännerna - en given succé!

Det knackar på dörren.....

---------------------------TILLFÄLLIGT AVBROTT-------------------------------------

Pappa överraskade med ett besök och hade dessutom med sig varsitt par supersöta strumpor till mig och Jessie - likadana som killarna fick innan vi skulle upp till stugan..Nu kan vi "vara samma" (som Zache säger) hela famljen..*bugar & tackar*
Vi pratade lite skit och drack en kopp kaffe innan det var dags för honom att återvända till jobbet, en lagom trevlig snabbvisit!

"Guffestrumporna"Nåväl....åter till sommarens höjdpunkter...
Efter midsommar händer nog inte så mycket fram till att Jessie har semester, förutom Sommarrocken förstås! En typisk "hemvändarfestival" och Svedalas årliga höjdpunkt. Bra musik kombinerat med trevligt sällskap och hjärtliga möten - den perfekta folkfesten! Dessutom håller vi (jag) tummarna för att få se Maryjet på scen detta året! ;) *Hoppas hoppas*

Vecka 30 går älsklingen äntligen på semester (dock bara 2 veckor), vilket vi tänkte fira genom att åter åka upp till Stockholm. Där väntar förutom Pridefestivalen ett besök hos Jessicas kusin med familj. Förra sommaren köpte de hus ute på en ö nära saltkråkan, var vi planerat samlas hela gänget (Jessies föräldrar och syster m. familj) Förhoppningsvis får vi även "hyra in oss" i deras lägenhet på Östermalm, dagarna då vi tänkt premiärbesöka festivalen (iaf för min del).
På väg tillbaka mot Skåneland, var tanken att vi skulle ta en sväng inom Kolmården, Astrid Lindgrens värld och även försöka hinna över till Öland en tur, vi får helt enkelt se vad vi får tiden att räcka till. Två veckor går tyvärr väldigt fort när det är semester.
Förövrigt så hoppas jag på en massa sol och värme, eller ärligt talat är jag nöjd bara jag slipper snön! Allting annat är bara plus!

Jag drömmer mig bort...

Inga kommentarer: