lördag 13 februari 2010

Utflykt till skogen..

Idag har vi haft en otroligt mysig "familjedag"..! När älsklingen kom hem från jobb och vi alla fått lite lunch i magen (bestående av fläskpannkaka), fyllde vi termosen med te (ett alternativ till varmchoklad såhär i förkylningstider) och styrde vår färd mot Torup - skogen förtjänade en andra chans efter föregående "picknicksmisslyckande" ;)
Denna gången valde vi att köra ända ner till slottet och väl framme bekräftades vår förhoppning, här gick det att ta sig fram med vagnen i snön!
Zacharias hade även tagit med sig pulka i hopp om att hitta en lagom brant backe, utan för många träd (hmm, skogen - lite träd!?)
Efter en stund hittade vi iaf vad som fick komma att bli dagens nedfart, och när vi tagit oss upp och ner flera gånger, tyckte Zache det var dags för lite te.

Truls fick vara med som draghjälp ;)Superroligt!Och igen...och igen....och igen...;)Wille verkar inte uppskatta våra utflykter än....Han har en tendens att alltid sova bort dem..;)
Vi passade även på att säga hej till ekorren, Zacharias favorit i skogen!

William aka Nicke Nyfiken! ;) Då vi råkade göra av med Willes ena "duntossa" när vi var i Blekinge, fick vi idag improvisera med Zacharias gamla vantar...Kanske inte det optimala, med dock funktionellt tills vi hunnit köpa nya...raggsockar blir så blött ;)

Inga kommentarer: