tisdag 9 februari 2010

Mini-utflykt..

Idag när älskling kom från jobbet var jag och pojkarna i full gång med att steka plättar -utflykt till skogen med korvgrillning väntade!

Väl påklädda och färdigpackade inför eftermiddagens äventyr, begav vi oss mot Ica för att inhandla korv etc. Efter att ha plockat ihop allt vi behövde i matväg återstod bara engångsgrillen, me tror ni dem hade någon!? Givetvis inte! Inte Coop, Statoil, Q8 eller Preem heller för den delen - skamligt!
Är den inte tänkt att man ska få grilla bara för att det är kallt!? Ytterligare en anledning att ogilla denna årstid!
Med en besviken son i baksättes styrde vi ändå färden mot skogen...bättre "plättfika" än ingenting alls!
Vi hoppade av på parkeringen och konstaterade lika fort att vi omöjligt skulle kunna ta oss fram med vagnen i skogen - förbannade snö! Istället "dukade vi upp" och avnjöt vår välsmakande fika just där, på parkeringen! Otroligt mysigt trots omständigheterna!
Efter att ha hjälpts åt att äta upp alla plättar, och även hunnit med att busa en stund, tog vi beslutet att åter bege oss hemåt. Då det inte blev någon grillning var vi ju tvugna att fixa någonting annat till kvällsmat!
Kycklingfilé med pressad potatis och grönsallad blev det - snabbt och lätt!

Färkpressad apelsin & morotsjuice i hopp om att bli frisk!
"Nöden har ingen lag..." ;)Mer, mer!Tittut!Mmmm mm mm...;)Även Truls uppskattade mina plättar- bakade med "a lot of love"!Nu sover barnen och efter att ha "röjt" undan i köket passar jag på att göra det jag gillar mest - klinka lite gitarr och blogga en sväng!

"-Can´t compare our connection with, anything that I´ve experienced or felt....*lalala*"

Ciao!

Inga kommentarer: