lördag 13 februari 2010

Syskonkärlek!

Ju längre tiden går, desto tydligare ser man kärleken och ett starkt brödraskap växa fram mellan Zacharias och William. Sedan dagen Wille föddes har Zache varit väldigt mån och tagit hand om sin lillebror. Även om han bara var 1½ år då, så var det precis som om han förstod vad det innebar att få ett syskon. Såfort vi ska åka någonstans ser han till att vi inte glömmer William, och vid minsta gnäll eller pip är han snabbt där med nappen, redo att trösta.
Svartsjuka och avund, som vi ställt in oss på att få möta, har hela tiden lyst med sin frånvaro. Visst har det hänt att storebror "puttats", eller skullat leka med ju den leksaken William haft, men gångerna är lätträknade och allt det positiva, hjärtvänliga väger över tusen gånger om.
Som förälder är det fantastisk att se!
På sista tiden har man dessutom kunnat märka hur dem mer och mer "kommer ifatt" varandra. Numer involverar Zacharias Wille i sina lekar, och många gånger kan man höra från deras rum hur han förståndigt förklarar hur det ska gå till! -Älskade barn!

Idag medan jag och Jessie hjälptes åt med maten, satt killarna och tittade på Pippi Långtrump. Under sin väntan på middagen fick de en liten skål med russin att dela på...här får ni se så söta de var: ;)Här njuter dem av sitt lördagsgodis:


Zacharias med sin tablettask..Och Wille kämpar med sina älskade majskrokar..


Kan inte nog med gånger säga hur mycket jag längtar till våren och sommaren!
Kan framför mig se hur killarna jagar varandra i trädgården..eller hur vi hela familjen cyklar ut på äventyr- med killarna i cykelkärran ;)!!

Jag hoppas att Zacharias sång har inverkan:
-"Och nu så vill jag sjunga att sommaren är skön..."

Inga kommentarer: