onsdag 6 januari 2010

Underbara onsdag!

Uhh ahh...har värk i varenda liten led...Det märks att det var ett bra tag sedan man tränade. Antar att min kropp är försatt i chocktillstånd efter denna veckas inledning med hård träning och nyttig kost.;) Dessutom var det väldigt längesedan jag skrattade så mycket som idag! Har nämligen haft fint besök även idag! Alexandra, Hanna & Emilia våldgästade mig strax efter lunch och stannade ända tills....nu faktiskt!

Dagens roligaste - nämligen mina fruktansvärt fula inneskor! Men ack så sköna de är ;)
Alexandra fixar lunch - wokgrönsaker med kalkon!Hanna med sin nyttiga juice - känd & smal!!Emilia..Alltid massa skit för sig..;)Efter att ha ätit färdigt sin gick Zacharias in på rummet för att leka..När det gått en stund blev det alldeles tyst och jag tog förgivet att det var bus på gång! Så jag greppade kameran och smög försiktigt till hans rum för att se vad som försigick...
Upptäckte till min förvåning en sovande pojke på golvet! Det tar tydligen på krafterna att spendera en hel dag med massa fnittriga tjejer...;)
Alltid lika trevligt när vi ses och god mat blev det dessutom! Kinamat från Sallerupsvägen i Malmö - den bästa av de alla! ;)

2 kommentarer:

Stephano sa...

Mitt namn som Stephano tycker din blogg vacker, mycket fin, intressant och lite flatolsk! Mycket imponerad, mej visa min familj och de gillar den jätte fin. Jag undrar bara hur du endra den fina rubriken ferg?

Tack, venliga hälsningar din ven Stephano

Emelie sa...

Hejsan Stephano!

Tack så mycket för den fina kritiken! Roligt att veta att du gillar min blogg! Du undrar hur jag gjort för att byta färg på rubriken!? Jag gick bara in under layout - teckensnitt och färger - och sedan valde jag färg för bloggrubrik! Det är dock inte alla mallar man kan göra det på... du får prova dig fram! ;)

Lycka till!

Kram