måndag 4 januari 2010

Mina löften förväntningar inför det kommande året!?

2010 hoppas jag blir ett år med mycket äventyr och bus! Ett år att se tillbaka på och minnas! Fullt av utflykter, galenskap och framförallt - massa kärlek!!
I år är det dags att ta sig tid för varandra och visa nära och kära sin fulla uppskattning, genom små enkla medel: Ett kort på födelsedagen, en liten lapp med ord av kärlek, en puss i nacken, överaskningar och att lyfta luren till de som endast är ett samtal bort!
Jag har varit otroligt dåligt på just det där- att visa min uppskattning. Men detta året ska det bli ändring på det. Man ska inte ta varandra för givet och värna om dem som står en nära och bryr sig om en! Det är mitt löfte till mig själv detta året!

...och så givetvis, inte att förglömma, mitt stående nyårslöfte: Att bli känd och smal!

I dag var det dagen D, första dagen på resten av mitt liv - nu jäklar!! En gång för alla ska jag bevisa lite karaktär för mig själv och komma iform igen.. Började dagen med havregrynsgröt, och fortsatte sedan med sallad till lunch. Efter att ha sprungit 2 km i skogen och sedan styrketränat en timme, njöt jag resterna från gårdagens goda köttfärspaj; denna serverad med sallad! ;) Känns riktigt bra och återigen ställer jag mig frågan; Varför lägger man av när det är så himla skönt att träna!?

Mums! En av mina favoriter...;)Zacharias hjälpte som vanligt till med maten och gjorde dessutom sin egen..goa unge!

2 kommentarer:

Lisbeth sa...

Ser ut som om ni har riktigt kul!!! Härligt att se (och höra)

Lisbeth sa...

Han kan ju jobba extra hos moster när hon har mycket att stå i!!!!! Pappa