tisdag 2 mars 2010

Wiiieeehooooo!!! ;)

Det var med en klump i magen och skakiga händer jag tog telefonen idag när banken ringde... Dagarna sedan i fredags har verkat som en hel evighet och med skräckblandad förtjusning har vi våndats inför beskedet... Domen kom idag och det blev....- JA!!!!

Nu är det bestämt, vi ska genomgå något av det största man gör i livet (förutom skaffa barn, gifta sig etc.), vi ska bygga vårt eget hus!!!
Kan knappt förstå det själv... Det känns så avlägset, fast det är så nära. Väldigt nära med andra ord, preliminärt inflyttningsdatum är nämligen redan i december! Endast 9 månader!!
Det är dock långt innan vi är där, för våran resa har bara precis börjat. Nu väntar mycket planering och förberedande, och framförallt (det roligaste) beslutfattandet om hur vi ska ha det i vårt kommande hem... Vilket kök?! Vitvaror?! Ska vi måla eller tapetsera?! Vilka färger?! Hur ska trädgården se ut?!
Är helt uppslukad och med spänning ser jag fram emot att få inreda vårt första egna boende! Äntligen har vi chansen att få det som VI vill utan att behöva känna att man "slänger" ut massa pengar. Till skillnad från hyres så läggs varenda slant numera "till oss själva"!

Dags att hoppa i säng och drömma sig bort bland vitvaror, kök och tuffa tapeter! ;)

Godnatt!

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej på er.
Är så glad för er skull.
Grattis,grattis.
Kram Linda