måndag 1 mars 2010

Fångad av en stormvind...

Idag hade vi lovat Zacharias att cykla ut på äventyr när Jessie kom hem från jobb...Sagt och gjort - för efter att ha sovit, ätit, och fixat ihop en enkelt picknick (bestående av mackor och varm choklad), klädde vi oss varmt och trotsade ovädret...Vilken blåst!! Aldrig tidigare har så hög ansträngning resulterat i så låg hastighet - snacka om att "trampa på stället"! ;)
Men har man lovat så har man, så där var inte mycket att be för, bara glatt kämpa på!
Vi kom dock inte så långt som planerat, men en lagom runda med en mysig fikapaus blev det allt!
Väl hemma fixade vi lite kvällmat innan vi fick fint besök av Mattias, Ullis och lille Lukas! Jättelängesedan vi sågs senast, men alltid lika trevligt! Dem pratar också om eventuellt husbygge, så vem vet - vi kanske blir framtida grannar!? ;)
Efter flera koppar kaffe kombinerat med en himla massa "hus-snack" och lek med barnen, var klockan redan åtta och det var hög tid att få killarna i säng. Så vi vinkade hejdå och förberedde inför natten. Innan vi skiljdes åt bestämde vi oss för att höras av inom snarast och boka in en middag. Denna gången behöver det ju inte gå ett halvår tills vi ses igen! ;)

Wille var jätteorolig att få isäng idag igen fastän att han var helt slut. Han vände och vred sig i närmare en timme, innan han tillslut lyckades komma till ro och somna. Stackars liten...
Zacharias däremot somnade på två röda, totalt slagen efter dagens äventyr!

I väntan på att "Mimmi" ska komma hem från jobbet så vi kan bege oss...Picknicken fixad och färdig!Pojkarna slapp både regn/snö och blåst där de satt - väl skyddade i cykelvagnen! Undrar om en sådan finns i modell-XXL!? Annars är det bestämt något jag ska ta patent på...Kan se framför mig hur Jessica trampar på med Zache, Wille och mig bakpå..;)Älsklingen redo att trotsa ovädret!Picknicken avnjöt vi strax intill sege å, och samtidigt kunde vi konstatera att vattennivån stod ett par meter högre än vanligt...tror bestämt det kommer bli översvämmning när resterade snö smälter...Tur vi inte bor i närheten! ;)Imorgon väntas samtal från våran bankman, och förhoppningsvis även ett besked...denna eviga väntan tar dö på mig! Vill bara veta!!!

Natti nuffsan!

Inga kommentarer: