fredag 19 mars 2010

Back on track!

Har som ni kanske märkt haft drygt en veckas uppehåll ifrån bloggandet. Dels för att det har varit mycket runt omkring som tagit upp min tid men även för att jag på senaste tiden verkar ha drabbats av narkolepsi, dvs kronisk trötthet! Hade det inte varit för att killarna går och lägger sig vid åttatiden, hade jag utan vidare kunnat somna efter maten...;*)
Helt slut i rutan!
Dessutom är det något fel som är trasigt med datorn min, såfort jag försökt få till ett inlägg har den nämligen lagom lägligt hängt sig. Detta kombinerat med det dåliga tålamodet tröttheten medför, har resulterat i att jag gett upp och stängt av "skiten"!

Men men, antar att ni saknat uppdateringarna lika mycket som jag, och glädjande tar emot mitt besked om att vara åter för att stanna ;)!

Tänkte ta en liten snabbrepris så låt oss börja med "den gågna veckan höjdpunkter"!

Det har bakats här hemma veckan som gått, "sliskigt smöriga negerbullar ala Jessica". Enda fördelen när älskling håller i sleven (lägg märke till rimmet ;)) är att resultatet blir oätbart och därmed "slipper" man dem extra, onödiga kalorierna! ;)


Ett försökt att göra popcorn till Zacharias i fredags...30 sekunder efter att jag startat mikron, hördes en förpuffning och plötsligt brann det bakom luckan. Zacharias grät av förtvivlan, rädd att gå miste om sitt efterlängtade "fredagssnacks", medans jag desperat försäkte blåsa ut elden. Med läget under kontroll, fattade jag kameran och förevigade detta återkommande ögonblick! Måste vara fel på våran mikrovågsugn...
(Borde kanske satsa på brandman!?)Veckans bästa!
I måndags morse sa min stora prins till mig på morgonen:
- "Jag vill bara ha kalsonger dag mamma, ingen blöja"!
Positivt överraskad, (och lite skeptisk) lydde jag order och gick efter ett par boxer i garderoben, och til min stora förvåning var han blöjfri hela dagen, dessutom UTAN OLYCKA! Sedan dess är det inte snack om att ha blöja längre (förutom på natten försstås)! Nu sover han middag, är ute och leker, och åker till affären - allt med "rumpan bar". Dessutom går han och kissar på egen hand, utan att varken berätta, eller behöva bli påmind - duktiga stora pojke!
Är helt chockad över hur det bara kunde vända sådär, från att ha vägrat ens sitta på pottan...!? Tror dock mycket har att göra med att vi inte pressat honom, utan låtit honom ha blöja tills han var mogen att säppa den själv (vilket tydligen var nu)!
Sådan storebror...


Sådan lillebror...(Kolla in posen)Hemmagjorda köttbullar stod på menyn i tisdags...;)Dessutom verkar våren äntligen fått fäste och jag har kunnat inviga både mina inlines och rullskridskor för säsongen - härligt!
Varje kväll har jag varit ute och åkt en timme, antingen med eller utan stavar - snacka om att förena nytta med nöje! ;)
Zacharias tar sig ett provåk i köket!


Hanna var här i tisdags och drack kaffe ute o solskenet - snacka om vårkänslor!


Zache passade på att ta en tur på sparkcyklen nu när snön äntligen smält bort!


Våra "mysfisar"....Ser så härligt ut när det varje kväll somnar tätt intill, hållandes om varandra..!
Äkta syskonkärlek!


Dessutom har veckan som vanligt bjudit på en hel del galna upptåg och framförallt en massa bus!Har så mycket kvar att skriva om men så lite energi...är åter imorgon med fortsatt recension från tiden som varit! Nu vaknar Wille och det är snart dags för välling...

Godnatt!

2 kommentarer:

Lisbeth sa...

Hääärligt att du är tillbaka!!!

Emelie sa...

Tack! Det tycker jag med ;)