fredag 12 mars 2010

Härliga helg!

Har haft en helt underbar inledning på denna helgen..!

Morgonen började vi (som vanligt) på öppna förskolan med lek och sångstund. Idag var där verkligen kaos!! Så mycket barn och föräldrar har jag nog aldrig skådat på så liten yta, var totalt slut när vi kom hem... Efter att ha serverat barnen resterna från igår (kycklinggryta ala Emelie, dvs med färska campinjoner och grädde *mums*) gick vi och la oss...- ja, faktiskt alla tre! ;)
Väl utvilade begav vi oss ut på en promenad med Truls, och strax efter det att vi kom hem igen, dök även älsklingen upp! Tillsammans gick vi ner i byn och inhandlade lite "mys" till kvällen och Zacharias passade samtidigt på att förse sig med lördagsgodis - vill ju inte riskera att sitta utan imorgon *sötnöt*...Åtta bitar blandgodis och ett paket tuggummi blev det till sist - han är inte dyr i drift i alla fall! ;)
Det är så roligt och se, medan vissa barn fullständigt kastade sig över godiset, gick Zache försynt och pekade på de bitar han ville ha. När vi fått ihop 8 stycken sa han: Nu räcker det mamma! ;)

Åter hemma från affären började vi tillsammans med maten, kycklingfilé med rostade rotfrukter, bearnaisås och sallad - mumsfillibabba! Efter maten tog Jessica med sig Zacharias på en runda i skogen, medan jag passade på att ha lite "mamma-Wille-tid" - jättemysigt! Vi passade på att busa och leka och avslutade sedan med ett långt, härligt bad innan vi gjorde välling och det var dags för "lillfjanten" att krypa till kojs...;)
Det var verkligen underbart att få vara själva en stund - bara jag och William. Tror det är väldigt viktigt att man ibland gör så - delar på sig och ger barnen all uppmärksammhet - var och en på sitt håll!
Wille och jag har ju inte alls fått den tiden som jag hade tillsammans med Zacharias när han föddes, vilket säger sig själv. Men varje gång känns det som man kommer närmare varandra och stärker känslorna, för pojkarna är verkligen annorlunda när man är med dem själv!

Efter att mina andra två älsklingar kommit hem och även storebror somnat, ägnade vi lite tid framför datorn, tittandes på kök och vitvaror. Dock dröjde det inte många minuter innan även Jessie tackade för sig, och gick för att mula kudden, så nu sitter jag åter här ensam igen...
Efter ett par vändor fram och tillbaka och en massa jämförande mellan olika återförsäljare, har vi äntligen kommit fram till att det blir ett komplett svart paket från Bosch, allt inkluderat - snyggt och stilrent!

Imorgon väntar bröllopsmässa på förmiddagen tillsammans med mamma och pojkarna (Jessie jobbar ju även denna helg), i hopp om att kunna övertala frugan om ett framtida bröllop ;)
Visst, vi är ju redan "gifta", eller partnerskapsregistrerade som det så fint heter, men jag vill ha ett riktigt bröllop!! Ni vet ett sånt där med vit klänning, vals, underbar musik och en stor härlig fest, detta omgiven av våra älskade närmsta - släkt och vänner! Vi får väl se....drömma får man!

Annars har vi inga planer alls inför helgen, lugnt och skönt!
Melodifestivalen lär bli morgondagens höjdpunkt för min del, träningspasset för Jessica och lördagsgodiset för Zache...och Wille då...!? - Han bara gillar läget! ;)

Guten nacht!

Inga kommentarer: