onsdag 12 januari 2011

Känd & Smal!

Var ju längesedan jag uttryckte just de orden: "Känd & Smal!".
Ni som följt mig tidigare minns nog hur många av inläggen handlade om kampen mot kilona - träning, dieter etc. Dessvärre var det utan någon större framgång och därför är jag extra glad när jag nu kommit fram till lösningen...
Bygga hus, gå i skolan och jobba är mitt bästa tips för att komma iform. Utan vidare ansträngning och med ett intag av allt för mycket sötsaker och snabbmat, har kilona rasat av sig själv. 11 kg på 4 månader - inte illa pinkat det!
Till min stora glädje kunde jag på gårdagens shoppingtur åter köpa strl 27 i byxor - något jag inte kommit i sedan jag träffa Jessie - plötsligt blev det kul att handla kläder!
Ett par ljusa jeans med mudd i benen fick det bli, och även ett par leggings och en superfin skjorta - detta tackar jag svärföräldrarna för som så passande gav oss presentkort på Burlöv center i julklapp.
Bilder kommer!

Dagen idag består av panikplugg...har nämligen fem uppgifter kvar som ska vara inlämnade innan klockan fyra i morgon för att betyg ska kunna sättas - bråttom, bråttom!
Väntar även på att älsklingen ska få besked om kvällstjänst - hoppas!! Det innebär att hon istället för att bara vara ledig 4 dagar i månaden, kommer arbeta varannan vecka, så jag håller både fingrar och tår! Lite mer "mimmi-tid" skulle både jag och killarna må bra av!

Till helgen väntas festligheter då mamma fyller tant. Istället för hederligt kalas bjuds det på bowling och fondue, något vi båda ser fram emot. (Svärmor kommer hem och tar hand om våra små troll)

Nej dags att ta tag i Helicobacter Pylori, och andra intressanta bakterier - åter till uppgiftsfrågorna om matspjälkningen och rapporten om smitta!
På återseende!

5 kommentarer:

Ensam är stark sa...

duktig du är! Kan aldrig minnas att jag haft stl 27 i byxor.. haha men nu e det fan ingen återvändo! tjusiga kläder du hittat! hälsa frun och barnen!

lizzie sa...

hej! har precis hittat din blogg och tycker den verkar vara kul! Ville bara säga hej!

Anonym sa...

Mkt trevlig blogg du har. Första gången jag är inne och läser. Jättefina pojkar!! Vad jobbar din fru med? Jobbar själv i Danmark.
MVH
Emma

Emelie sa...

Hej Emma...
Vad kul att du hittat hit och ack för de fina orden...
Jessie jobbar som undersköterska för Falck sedan flera år tillbaka...Själv då, var jobbar du?

Anonym sa...

Jag jobbar som säljare.
MVH
Emma