måndag 17 januari 2011

Allt var inte bättre förr....;)

Underbara, underbara söndag!!
Gårdagen var en alldeles utomordentligt fantastisk dag, fylld av familjemys, kärlek och massa drömmar...
Förmiddagen spenderade jag och pojkarna med att leka, pyssla och tillsammans plocka undan lite. Sedan väntade middagsluren, och även denna trötta mamma tog tillfället i akt att vila en stund - välbehövligt efter lördagens happening.
Klockan blev lunch, och efter lite mat i magen och efterlängtad hemkomst av "mimmi", packade vi in oss i bilen för lite shopping - kylen gapade tom!
Ica maxi blev målet och pojkarna satt sådär exemplariskt snälla i kundvagnen, som bara våra killar kan! ;)
Varsin ny dvd fick dem som tack för hjälpen (Wille såg nämligen till att både det ena och andra slank ner i vagnen) och sedan begav vi oss åter hem. Klockan hade hunnit bli halv-sex innan vi var hemma och istället för tacos, som var tänkt till middag, bestod kvällsmaten av smörgåsar med massa gott pålägg, ägg och sill - yummie!
Efter att maten var i magen och disken undaplockad, behövde älsklingen sätta sig och fixa lite framför datorn, så jag och prinsarna bestämde oss för ett bubbligt bad!
Sagt och gjort - efter en halv flaska duschkräm blev det skrämmande skummigt, och som gräddet på moset satte vi igång bubblorna, vilket närmast resulterade i översvämning - härligt!Efter att badet var avklarat och pyjamaserna på, kröp vi allesammans upp i soffan framför "Bortspolad" - en härlig animerad film... Pojkarna började bli trötta och välling förbereddes, dracks och tänderna borstades, och Wille somnade till tonerna av Nalle Puh! Zacharias däremot, som är en "stor kille" nu, brukar vilja sitta uppe en liten extra stund med bara mamma och mimmi - vilket han gjorde även igår...;)
Jessie tog en snabb dusch, medan jag och Zache pratade om allt mellan himmel och jord, om barn, trädgården och sommaren - vi tittade även på foton och filmer från när pojkarna var små, och Zacharias var superfaschinerad över att han verkligen hade legat i min mage - det fanns ju bevis!
Blev alldeles nostalgisk av att titta på alla gamla foton och fick en stark bebislängtan..även om jag aldrig mer vill vara så tjock!! Gud vilka foton på mig alltså.... 15 kg tyngre än idag:

Den här bjuder jag på, allt för att göra eran dag!! Vilken kropp!! Lite spex innan krystdax! ;)15 kg senare...


Sommar och strand - VILL HA VILL HA VILL HA!!!Syskonmys efter hemkomsten från BB...Wille nykläckt och mamma ett nyspräckt överviktsprojekt! ;)

Converse - gud vad jag längtar....

Skogsmys!

Nu väntar psykologiläraren på att få in mina arbeten, så det är bäst att lägga på ett kål!

Trevlig dag...!!

1 kommentar:

Ida och Melvin sa...

*hh Emmelie, klaga inte på 15 kilo, en annan hade 25 att bli av med!! haha=)
Men tänk, vi båda lyckades!
Bra jobbat!