måndag 17 januari 2011

Det som göms i snö...

Äntligen smälter snön och nästan överallt skymtar man mark - härligt! Men allting gott för något ont med sig (eller är det tvärtom ;)) och allt "bråte", dvs brädor, spannar, färg, ja - rent ut sagt allt skit som vi sluppit skåda ett par månader, lyser numera upp framsidan på vårt hus... Påminner snarare om en soptipp än vad som skall komma att vara vår trädgård - snyggt!
Då vi inte har dragkrok på någon av våra bilar, är det heller inget som löses i en handvändning, nejdå bilbokning måste ske med föräldrarna och så även hyrning av släp - sen kan vi få fint!!
Jessica tog i alla fall tag i det värsta när hon kom från jobb, och fick därmed röjt undan allt smått som låg och skräpa + flyttat allt som ska sparas till baksidan - syns det inte - finns det inte! ;)

Vagnen vårfin och redo för långa promenader!Kvällen fortsatte i städningens tecken och efter att ha avnjutit en god tacosrulle, tog jag tag i och vårstädade vagnen...
Tvätten tvättade och toaletterna städades, så nu luktar det badhus här hemma, tacka vet jag klorin...!
På tal om det så har jag insett att klorin ska tas bort från butikerna och därmed inte gå att få tag i längre - hur tänkte de där!?!?!
Klorin och handsprit är två av mina bästa vänner och trogna följeslagare, och en höst/vinter utan det, ja det vet jag inte hur det skulle gå... Många tycker jag överdriver, men att sprita händerna efter att ha handlat, varit på toa, på dagis eller skolan är väl inte så dumt egentligen, tänk så mycket bakterier man slipper... Och sen det här med klorin...att städa toaletten utan klorin är ungefär som att borsta tänderna utan tandkräm - det blir inte rent!
Så jag får väl jaga tag i någon butik som inte sorterat sortimentet än och ladda upp med ett lager här hemma - to be prepared!

Kommande helger bjuder på mycket skoj och jag ser verkligen fram emot kalas, halvåtta hos Elin, surprice etc..Januari-februari är kanske inte så dumt ändå...dessutom så väntas ju en av mina bästa vänners prins titta ut och jag har blivit lovad att få delta - eller hur var det nu!? Jag var doula och din kille passar mina barn!? ;)
Ska bli så härligt att bebismysa!!

Med det avslutar jag för idag och kilar in till frugan som ligger vaken och väntar.....den som väntar på något gott! ;)

På återseende!

1 kommentar:

Sara sa...

Kör upp till Ullared och handla hem massa klorin innan det försvinner!

Du skriver jätte bra, man blir helt fängslad!

Kramar Sara och Sandgren