måndag 28 mars 2011

Hi there...!

Åter igen har dagarna sprungit iväg och och trots min starka vilja har John Blund vunnit varje kväll då jag startat datorn för att skriva av mig lite....
Dessa hormoner alltså...Är man inte kräkig eller trött så är tålamodet obefintligt och irritationen ett faktum...Att båda pojkarna dessutom bestämt sig för att påbörja en trotsperiod (SAMTIDIGT) bidrar inte till någon försköning av situationen precis och det är inte utan att man ifrågasatt beslutet om ännu ett barn...Som tur är så försvinner dock både humöret och dessa tankar i samma stund som gangstrarna "rätta jag" finns åter, och man möts av ett "fölåt", en kram och riktig goding-puss! - Älskade ungar!!
Till råga på allt går Jessie på slankekur + att hon slutat röka...så det är nog tur att hon jobbar denna vecka och att vi därmed knappt ses...;)
För våran och framförallt prinsarnas skull! ;)

Efter att i stort sett varit hemma med sjuka barn eller egna baciller hela denna terminen, är det inte utan att "come backen" är tuff...Högar av uppgifter, redovisningar och seminarium åstadkommer panik och ångest inför var man ska börja!!
Många gånger är jag antingen alldeles för trött för att överhuvudtaget börja, medan jag andra kvällar fastnar på Facebook eller som ikväll: Här!!

Föregående vecka bjöd förutom på en massa mys med min lediga frugis, även kalasande för älskade Wille-bus, som numer är "tor kille"! Gud vad tiden går fort.... I fredags, på självaste våffeldagen fyllde han två vår lille knodd, vilket uppmärksammades ordentligt av mammorna och storebror. Lördagen bestod av fix och trix inför kvällens stundande kalas...20 munnar skulle mättas, så pojkarna var hos mormor och mös medan mitt uppdrag blev att stå vid spisen samt städa....att jag alltid lyckas dra det kortaste strået ;)

De senaste dagarnas underbara upplyftande väder har förutom enorm energi även bidragit till massa pirr och känslan av nyförälskelse - härligt att solen efter fortfarande (efter sex år) kan plocka fram de där fjärilarna i magen hos en - lovely!!

Min mage växer som något sällan skådat, och rädslan för flerbörd blir starkare och starkare för varje millimeter magen putar...
Idag befinner jag mig i vecka 12 + 5 och magen påminner om när jag var i vecka 30 med Zacharias...

Bildbevis kommer...Måste dock sluta nu då löftet var att publicera innan 23.....
Så....Natti och hörs imorgon...;)

1 kommentar:

lizzie sa...

hurraaa!!!!! :D