söndag 6 mars 2011

Åter...surprice!!

Senaste tidens urusla uppdatering är resultatet av en mängd olika faktorer - sjuka barn, plötslig narkolepsi, gräsänka till följd av frugan galna arbetstider etc...
Jag har helt enkelt inte orkat starta datorn på kvällarna när gangstrarna äntligen slagit sig till ro...;)
Men, våren är på intåg och även solen tycks ha funnit mod att visa sig och värma min blekfeta kropp - lovely!! Med ljus och fågelsång väcks även energi till liv och dagarna flyter på lättare för varje dag. Det är egentligen ganska märkligt hur vädret kan påverka ens sinne och humör, vilket får mig att tänka på om man alltid är glad i varma länder!?
Tanken låter säkerligen lika korkad i era som mina öron, men någonstans måste det dock ligga lite sanning i det hela...!? Visst är jag medveten om att D-vitamin bidrar till bildandet av endorfiner som i sin tur gör oss pigga, uppåt och energiska (eller!?) :/
Men förutom det så måste livet vara enklare närmre ekvatorn...kanske borde göra som fåglarna och flyga söderut under det mörka halvåret!?

Nog om väder och årstid...S
Som sagt har bacillerna avlöst varandra detta året och dagarna jag befunnit mig i skolan kan lätt räknas på två händer. Detta har i sin tur resulterat i ett BERG av uppgifter som ska färdigställas och på köpet en stor släng ågren... Blir till att bo i böckerna kommande vecka då Jessie äntligen är ledig - jippi!!
Förutom feber, hosta, öroninflammation och lite annat smått och gott som gått runt på oss alla (nu min tur) så har det faktiskt inte skett speciellt mycket i vårt för tillfället ganska enformiga, trista liv.... Jessie bara jobbar och för sjuklingarna och mig går dagen på rutin: Upp, frukost, påklädning, tandborstning, hundkissning, utelek, in, middagslur, lunch, lek, pyssel, ut, hundkissning, in, bus, middag, undanplockning, bad, välling, tandborstning, sagoläsning - godnatt...! Ganska enformigt och till och med killarna har visat tecken på uttråkning den senaste veckan - väl förståeligt!!

Något annat nytt och roligt!?
Hmm, just det... Hantverkarna utsända av IKEA dör upp i fredagsmorse för att äntligen åtgärda vårt lilla problem (totalt fel bänkskivor sedan november) dock visade det sig att även denna leverans, som för övrigt tagit plats på vårt vardagsrumsgolv i tre veckor, var fel!! Skittråkigt då man bara vill komma i ordning och få upp mosaiken över vasken...MEN - vad gör man!?
Inte lönt att bli irriterad och skälla på kundtjänst, då den stackaren som svarar säkert inte är skyldig, utan med gott mod och stora förväntningar ser vi framåt 3 månader till och hoppas att det DÅ äntligen ska bli rätt...;)


Förresten har min älskade systemkamera åkt i golvet och linsen i objektivet lossnade...dvs, inga bra bilder och därmed en tråkigare blogg. Får bli bättre på att fota med telefonen tills vidare, när utrymme finns för ett införskaffa ett nytt...


Innan jag slutar....

Har ju glömt att berätta att orsaken till tröttheten är bekräftad - VI SKA VISST BLI FEM!!! :D
Det var den beachen 2011 det...jag som just blivit smal - Men, det är sååå värt det!! På första försöket fastnade "den lille skiten" och alla fyra är vi lika spända över vad som väntas titta ut!? Själv är jag bombsäker på triss i pojkar...- vi får väl se!?

Natti natt!! ;)

5 kommentarer:

Emma sa...

Åh, är fortfarande vääääldigt glad för eran skull :). Jag tror också på ännu en underbar kille. Kanske kan han bli lika söt som Silas ;), nej med det är jag helt säker på att h*n blir :). Hihi..

Ett liv pågår sa...

Åhh Grattis grattis, vad roligt, är lite avis, jag älskade att vara gravid :)
All lycka till er.
Kram från Leonora och Myset :)

lizzie sa...

åh!! MEN VAD ROLIGT!! fan vad kul!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Ensam är stark sa...

Så himla skoj, fast vi visst ju innan=)! Nu får vi se till att det blir ett litet frö får våran del också! Så glada för er skull, det vet ni!? Stora kramar från A&J

Ida och Melvin sa...

Grattis Emelie=)