fredag 1 april 2011

Älskade älskade fredag....

Idag var dagen DET, dags för ultraljud och besked om hur många bebisar som myser i magen...;)
Till vår stora lättnat var där bara en liten knodd som simmade runt där inne, men samtidigt innebar det att min stora mage dels beror på obefintliga magmuskler - gymkort nästa!! ;)

Tyvärr gick det inte att se redan vilket kön den lilla grodan var av, så vi får helt enkelt stå ut tills RUL den 11 maj....
Tror som jag skrivit tidigare att det är ännu en liten prins jag ruvar...men det är inte utan att man hoppas på en tös! ;)
Oavsett vilket var den lille krabaten livlig och innehar både tio fingrar och tår, allting såg med andra ord bra ut! ;)

Efter ultraljudet tog jag och älsklingen en tur in till stan för att införskaffa nya pjux till killarna och efter det lunchade vi på syrrans ställe - Maddes Mat & Café i Limhamn.....- smaskens! ;)
Direkt från stan bar det av till skolan för min del och Jessie körde till jobb...
Dagens föreläsning bestod av manliga och kvinnliga genus samt biologiska egenskaper...intressant!! Samtidigt reagerade jag när vi fick i uppgift att sortera ut vad som var typiskt manlig respektive kvinnligt och vad vi förväntar oss av motsatt/samma kön...?!
Vad jag inte kom underfund med var hur en egenskap som t.ex. självständighet antingen kan vara något en man ELLER kvinna besitter.... Personligen är jag av åsiten att vi alla är individer, människor, alla med olika egenskaper oavsett kön, läggning kultur etc... Varför på 2000-talet när jämställdheten kommit så långt spendera lektionstid (dessutom en fredagseftermiddag!!) på att placera män och kvinnor i olika fack, och peka ut hur de olika könen ska vara och bete sig enligt våra förväntningar... Knasigt...

Efter skolan hämtade jag mina älskade två och tillsammans tog vi en trip till Ica för att handla inför kvällen middag - grillad fläskfilé samt champinjonspätt med klyftpotatis, sallad och kall bernaiesås - mumsfillibabba!!
Fredagskvällen spenderades i sällskap av bästaste Hanna och efter att prinsarna somnat intogs soffan med fredagsmys och tjejsnicksnack - lovely!!

Imorgon väntas fint väder och även då finbesök i form av två Goa killar och en av deras mammor... Grillen ska tändas och lekplatsen intas - ska bli supertrevligt!!

Bäst att mula kudden för att orka klättra högst och gunga snabbast på lekan imorgon! ;)

Inga kommentarer: